Κατηγορίες

Κόλλα Bison Fast Fix Plastic 10g

Κατασκευαστής: BISON
Κωδικός Προϊόντος: 27534
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
10,50€

Χωρίς ΦΠΑ: 8,47€
Ποσότητα: - +
   - Ή -   

Η Fast Fix2 Liquid Plastic είναι μια γρήγορη και ισχυρή επισκευαστική κόλλα 2 συστατικών με δυνατότητα  πλήρωσης κενών βασισμένη στην κυανοακριλική τεχνολογία.
Είναι ιδανική για πολλών ειδών επισκευές σε πλαστική αντικείμενα, ακόμα και όταν δεν εφάπτονται καλά οι επιφάνειες.
Η τζελ μορφή της επιτρέπει την εφαρμογή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Διορθώνει και επισκευάζει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (περίπου 60 δευτ. ανάλογα με τα υλικά, την υγρασία και τα επίπεδα θερμοκρασίας) πολλά πλαστική όπως PVC, πολυστερίνη, πολυκαρβονικά, ABS και PMMA μεταξύ τους ή σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως ξύλο, κεραμικά, πέτρα, λάστιχο και γυαλί.
Δεν είναι κατάλληλη για PE, PP, PTFE.

Ιδιότητες: Πολύ γρήγορη - Εξαιρετικά ισχυρή - Ικανότητα γεμίσματος: μέχρι 5mm - Μορφή τζελ - Βάφεται και μπορεί να λειανθεί - Ανθεκτική σε θερμοκρασίες από -40C/ +80C (για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι +120C) - Ανθεκτική στο νερό - Χωρίς διαλύτες - Ακριβής και καθαρή εφαρμογή - Διάφανη.

Οδηγίες: Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη και λίπη.
Για να συναρμολογήσετε την διπλή σύριγγα αφαιρέστε το μαύρο καπάκι από την κορυφή της φύσιγγας.
  1. και σπρώξτε το λευκό έμβολο μέσα στην σύριγγα.
  2. Για να ανοίξετε την σύριγγα στρίψτε (90ο) το γκρι καπάκι και τοποθετήστε τον αναδευτήρα κουμπώνοντας κατά (90ο).
  3-4. Πιέστε το έμβολο και πετάξτε τις πρώτες σταγόνες της κόλλας.
  5. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση κόλλας στην μια πλευρά. Πιέστε ελαφρά για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η τελική δύναμη επιτυγχάνεται σε 24 ώρες. Όταν τελειώσετε την επισκευή αφαιρέστε τον αναδευτήρα και τοποθετήστε ξανά το γκρι καπάκι.
  6. για να κλείστε την σύριγγα, ώστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το προϊόν. Όταν κάνετε πολλές δουλειές προσέξτε να χρησιμοποιείται το προϊόν ώστε να μην ωριμάζει μέσα στον αναδευτήρα περίπου ανά 35 λεπτά. Εάν ωριμάσει χρησιμοποιήστε καινούργιο αναδευτήρα. Εάν ξεμείνετε από αναδευτήρες μπορείτε να κάνετε την μίξη χειροκίνητα με την βοήθεια ενός ξύλινου ραβδιού μέχρι να πετύχετε ένα ομοιογενές χρώμα.

Σημαντικό: Θερμοκρασία εφαρμογής: Μεταξύ +5C και +25C. Αφαιρέστε υγρές κηλίδες αμέσως με ζεστό νερό και σαπούνι. Ωριμασμένοι λεκέδες κόλλας μπορούν να αφαιρεθούν μόνο μηχανικά. Αποθηκεύστε σε στεγνό και δροσερό μέρος. Για περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bison.gr

Γράψτε μια αξιολόγηση


Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

CaptchaΣχετικά Προϊόντα (5)