Κατηγορίες

Κόλλα Bison Fast Fix Power 10g

Κατασκευαστής: BISON
Κωδικός Προϊόντος: 27536
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
10,50€

Χωρίς ΦΠΑ: 8,47€
Ποσότητα: - +
   - Ή -   

Η Fast Fix2 Liquid Power είναι μια γρήγορη και ισχυρή επισκευαστική κόλλα 2 συστατικών με δυνατότητα πλήρωσης κενών βασισμένη στην κυανοακριλική τεχνολογία.
Είναι ιδανική για πολλών ειδών επισκευές μέσα και έξω από το σπίτι, ακόμα και όταν δεν εφάπτονται καλά οι επιφάνειες.
Η τζελ μορφή της επιτρέπει την εφαρμογή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Διορθώνει και επισκευάζει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (περίπου 30 δευτ. ανάλογα με τα υλικά, την υγρασία και τα επίπεδα θερμοκρασίας) πολλά διαφορετικά υλικά όπως ξύλο μέταλλο, κεραμικά, πέτρα, γυαλί και πλαστικά μεταξύ τους ή σε συνδιασμό.
Δεν είναι κατάλληλη για PE, PP, PTFE

Ιδιότητες: Πολύ γρήγορη - Εξαιρετικά ισχυρή - Ικανότητα γεμίσματος: απεριόσριστη - Μορφή τζελ - Βάφεται, μπορεί να τρυπηθεί και να λειανθεί - Ανθεκτική στην κρούση - Ανθεκτική σε θερμοκρασίες από -40C/ +80C - Ανθεκτική στο νερό - Χωρίς διαλύτες - Ακριβής και καθαρή εφαρμογή - Διάφανη.

Οδηγίες: Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη και λίπη.
Για να συναρμολογήσετε την διπλή σύριγγα αφαιρέστε το μαύρο καπάκι από την κορυφή της φύσιγγας.
   1. και σπρώξτε το λευκό έμβολο μέσα στην σύριγγα.
   2. Για να ανοίξετε την σύριγγα στρίψτε (90ο) το γκρι καπάκι και τοποθετήστε τον αναδευτήρα κουμπώνοντας κατά (90ο).
   3-4. Πιέστε το έμβολο και πετάξτε τις πρώτες σταγόνες της κόλλας.
   5. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση κόλλας στην μια πλευρά. Πιέστε ελαφρά για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η τελική δύναμη επιτυγχάνεται σε 24 ώρες. Όταν τελειώσετε την επισκευή αφαιρέστε τον αναδευτήρα και τοποθετήστε ξανά το γκρι καπάκι.
   6. για να κλείστε την σύριγγα, ώστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το προϊόν. Όταν κάνετε πολλές δουλειές προσέξτε να χρησιμοποιείται το προϊόν ώστε να μην ωριμάζει μέσα στον αναδευτήρα περίπου ανά 5 λεπτά. Εάν ωριμάσει χρησιμοποιήστε καινούργιο αναδευτήρα. Εάν ξεμείνετε από αναδευτήρες μπορείτε να κάνετε την μίξη χειροκίνητα με την βοήθεια ενός ξύλινου ραβδιού μέχρι να πετύχετε ένα ομοιογενές χρώμα.

Σημαντικό: Θερμοκρασία εφαρμογής: Μεταξύ +5C και +25C. Αφαιρέστε υγρές κηλίδες αμέσως με ζεστό νερό και σαπούνι. Ωριμασμένοι λεκέδες κόλλας μπορούν να αφαιρεθούν μόνο μηχανικά. Αποθηκεύστε σε στεγνό και δροσερό μέρος. Για περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικές πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bison.gr.

Γράψτε μια αξιολόγηση


Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

CaptchaΣχετικά Προϊόντα (5)