Κατηγορίες

Tig TELWIN MAXIMA 200 SYNERGIC 4 σε 1 170A 816087

Κατασκευαστής: TELWIN
Κωδικός Προϊόντος: 816087
Διαθεσιμότητα: Ρωτήστε μας αν είναι διαθέσιμο
Τιμή:
768,80€

Χωρίς ΦΠΑ: 620,00€
Ποσότητα: - +
   - Ή -   

Ηλεκτροκόλληση inverter σύρματος (4 σε 1) MIG-MAG/FLUX/MMA MAXIMA 200 Synergic από τη TELWIN

Χαρακτηριστικά:
  - Ελαφρύ και με μικρό μέγεθος μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε όλους τους χώρους εργασίας εσωτερικούς ή εξωτερικούς (συνεργεία, εργοτάξια, βιοτεχνίες κλπ.) για μεγάλο εύρος υλικών (π.χ: χάλυβα , αλουμίνιο, INOX, γαλβανιζέ ).
  - Η MAXIMA 200 SYNERGIC συνίσταται σαν την τέλεια λύση σε συνεργεία και εργοτάξια λόγω του ευρέως φάσματος εφαρμογών της και της μεγάλης ευελιξίας ικανότητας κόλλησης διαφόρων υλικών (ατσάλι,ανοξείδωτο,αλουμίνιο ή γαλβανιζέ).
  - Η έξυπνη και αυτόματη ρύθμιση τόξου βήμα βήμα διατηρεί υψηλής απόδοσης κόλληση σε όλες τις συνθήκες εργασίας με διαφορετικά υλικά ή αέρια.
  - Με την τεχνολογία SYNERGIC ο χειριστής διαλέγει το υλικό (σίδερο,αλουμινίου, inox,γαλβανιζέ ,υψηλής αντοχής ατσάλι και ανοξείδωτο) και ρυθμίζει τα δύο κουμπιά,το πρώτο είναι για τη διάμετρο του σύρματος,το δεύτερο το πάχος του υλικού και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Μικροεπεξεργαστής για την τέλεια κόλληση με αέριο ή χωρις αέριο.
  - Δέχεται 5 κιλών κουλούρα σύρματος.
  - Η μόνη μηχανή συγκόλλησης στην κατηγορία της που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (συνεργειακή λειτουργία) με αποτέλεσμα να την καθιστά εύκολη στην χρήση ακόμη και στους μη έμπειρους τεχνίτες με το βέλτιστο αποτέλεσμα συγκόλλησης.   - Συγκόλληση όλων των μετάλλων όπως αλουμίνιο,σίδηρο,ανοξείδωτο με την ίδια ευκολία και με το ίδιο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
  - Συγκόλληση χωρίς αέριο χρησιμοποιώντας ειδικό σύρμα (FLUX) πράγμα που την καθιστούν εύκολη στην μετακίνηση και στην χρήση της σε σημεία που δεν επιτρέπεται η χρήση μπουκάλας.
  - Χωρίς αέριο με σύρμα FLUX για σιδηρούχα μέταλλα.
  - Με αέριο για χάλυβα - INOX - αλουμινιο - μπρούντζο
  - Για κόλληση με TIG
  - Για κόλληση με ηλεκτρόδιο MMA

Γράψτε μια αξιολόγηση


Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Captcha



Σχετικά Προϊόντα (5)