Κατηγορίες

Υγρό καθαριστικό Decavil 750ml

Κατασκευαστής: FAREN
Κωδικός Προϊόντος: 387.04.00.100
Διαθεσιμότητα: Ρωτήστε μας αν είναι διαθέσιμο
Τιμή:
5,50€

Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€
Ποσότητα: - +
   - Ή -   

Το DECAVIL F είναι ιδανικό για εξάλειψη πολλών επικαθήσεων και οξειδώσεων: άλατα, πυριτικά, σκουριά και οξειδώσεις οποιουδήποτε τύπου.
Αναμφίβολα η κυριότερη ιδιότητα του DECAVIL F είναι η υψηλή του συγκέντρωση που του επιτρέπει την χρήση με μεγάλες αραιώσεις.
Αν σκεφτούμε ότι η πλειονότητα των διασπαστικών της αγοράς χρησιμοποιούνται αυτούσια, καταλαβαίνουμε την διαφορά. Η παρουσία αναστολέων διάβρωσης του επιτρέπει την χρήση σε όλες τις περιπτώσεις, εκτός από τα κράματα αλουμινίου. Μετά την χρήση αρκεί ένα καλό ξέβγαλμα και δεν χρειάζεται εξουδετέρωση.
Χρησιμοποιείται σαν διασπαστικό στις σερπαντίνες με ηλεκτρική αντίσταση γιατί δεν δημιουργεί ηλεκτροστατικά φορτία και δεν έχουμε βραχυκύκλωμα.
Στον θερμοϋδραυλικό τομέα καθαρίζει εγκαταστάσεις θέρμανσης, πύργους ψύξης, εναλλάκτες θερμότητας.
Στον χώρο ψύξης θέρμανσης, είναι εξαιρετικό για τον καθαρισμό κλειστών κυκλωμάτων που λειτουργούν με νερό.
Στον χώρο αυτοκινήτου, καθαρίζει το κύκλωμα ψύξης.
Στον οικοδομικό τομέα καθαρίζει τα τσιμέντα από φορτηγά, πρέσες, και εξοπλισμό γενικότερα. Καθαρίζει από πατώματα υπολείμματα σοβάδων και κόλλας.
Στον ναυτικό τομέα καθαρίζει την στρειδόνα από τον πυθμένα των σκαφών.
Στον χώρο πλαστικού/ελαστικού ενδείκνυται για καθαρισμό ανοξείδωτων καλουπιών. Το DECAVIL F χρησιμοποιείται και στην υαλουργία, στην βιομηχανία μαρμάρου, γρανίτη και κεραμικού.

Το DECAVIL F χρησιμοποιείται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, ανάλογα με την περίπτωση. Παρακάτω θα περιγράψουμε τις κυριότερες αφήνοντας στην κρίση των χρηστών να βρουν την σωστή αραίωση για την δικιά τους περίπτωση.
Θερμοϋδραυλικά: Ένα μέρος DECAVIL F με 3-5 μέρη νερού.
Οικοδομή: Ένα μέρος DECAVIL F με 2-5 μέρη νερού για διασπαστικό τσιμέντου και 1 προς 1 για αφαίρεση σκουριάς.
Αυτοκίνητα: Ένα μέρος DECAVIL F με 3-10 μέρη νερού για το κύκλωμα ψύξης.
Ναυτικός τομέας 1 προς 1 με νερό για την στρειδόνα και 1 προς 3 για καθαρισμό του κυκλώματος ψύξης των μηχανών.
Βιοτεχνίες πλαστικού- ελαστικού Χρησιμοποιείται αυτούσιο για καθαρισμό των καλουπιών και 1 προς 3 για καθαρισμό του κυκλώματος ψύξης.
Επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών Για βύθισμα αραιώνεται 50 % με νερό και 1 προς 3 για καθαρισμό πρέσας σιδερώματος, πλυντήρια πιάτων, ρούχων κλπ.
Θερμοϋδραυλικά, ψύξη, θέρμανση Βιοτεχνία πλαστικών Επισκευή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Οικοδομικές και τεχνικές εταιρείες Ναυτικός χώρος Πατωματζήδες Εταιρείες κατεργασίας ύαλου Εταιρείες μαρμάρου

Γράψτε μια αξιολόγηση


Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

CaptchaΣχετικά Προϊόντα (5)