Κατηγορίες

Κατσαβίδια - Κασετίνες

Κατσαβίδια - Κασετίνες

Τα κατσαβίδια της Teng Tools
Οι λάμες των κατσαβιδιών Mega Drive της Teng Tools, κατασκευάζονται από υλικό TT-MV, το οποίο δίνει 20-30% υψηλότερη ροπή σε σχέση με το ατσάλι χρωμίου βαναδίου, έχοντας αλλάξει την περιεκτικότητα σε μολυβδαίνιο ώστε να προκύπτει σκληρότητα με τιμή 56 της κλίμακας Rockwell. Σε ανεξάρτητους ελέγχους που έγιναν για λογαριασμό της Teng Tools, ώστε τα νέα αυτά κατσαβίδια υποβλήθηκαν σε κάθε είδους έλεγχο, τόσο σε σχέση με τη ροπή, όσο και σε σχέση με το όριο θραύσης και τα χαρακτηριστικά θραύσης.
Τα κατσαβίδια Mega Drive διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό, λαβή δύο υλικών (πιστοποιητικό σχεδίασης no37946ROC) με δυνατότητα επιλογής εξαγωνικού ή στρογγυλού στελέχους, με σφηνοειδή ή παράλληλα σκληρυμένα και φωσφατωμένα άκρα, με στρογγυλή ή ελλειψοειδή χειρολαβή και με οπή ανάρτησης που δίνει την δυνατότητα δημιουργίας λαβής Τ.
Πλήρεις σειρές κατσαβιδιών, συμπεριλαμβανομένων και των κατσαβιδιών power thru, διατίθενται με ίσια, PH, PZ, TX και TPX μύτη. Επίσης διατίθενται μακριά κατσαβίδια με μύτη ίσια και PH καθώς σειρά mini κατσαβιδιών.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.